TERJAH SINI

Rahsia ku kini mnjadi milikmu

Cehwah! Tajuk post dh mcm iklan kat tv jew..hehe.. aahh~ tadi 10.9.2011 sabtu.. kol 6.35 pm ayah ibu dan adik2 gi kl..
x ikot.. so sodeyh~

Xpew.. But u know something.. Syafiqah Rosli temankan saya di rumah..
Sebab ayah saya x izinkan saya tidur seorang di rumah..

What a protective father.. I luv u lah dad!
so .. what i want to say to Pika is..


to my house~ (sambung ckit)

rumah aku yg x seberapa ni lah tempt persinggahan ko yg x berapa nk lama nie.. hehe
harap ko selesa dan bahagia dgn kemudahan (wifi) yg ada~

buat cam umah sendiri.. air dan beras sentiasa ada. LOL..






salam ^_^ aku syg family dgn kwn aku

Let's study together okey

Post ini ditujukan untuk Habibi kwn2 saya..
yew btul tu.. i'm back wif new story to share wif u all..

Hehe.. Next week.. 13.9.2011 Pelajar form 3 SMASKM akn start bengkel..
means.. belajar sama2.. dri kelas pertama hingga kelas akhir..

wah.. anda truja ! saya x ! saya sgt excited ! x sbr nk belajr sama2 nan sume pelajar.. ex-classmates thn lps.. 2 thn lepas.. 

jadual sudah diberi.. satu jadual utk satu batch.. dgr cerita di angin.. guru2 ikut cara pelajar tun perak belajar.. gitulh..
tapi cerita di angin nie mana leh caya sgt,, nama pon di angin..

so..


hehe~


salam ^_^ .. see u soon

Cantik Baju Korang

raya dh lepas. seronok! seminggu nie asyik gi jln2 jek nan saudara mara.. best of coz! setahun sekali jew jumpe..

dh raya nie kan.. bdk2 kt fb x sah kalau x upload pic raya kat fb.. kan3..

hehe.. so aq sorry kalau teramik pic korang without permission.. setengah org x suke pic die org kene ambil..

sorry yew.. kalau korang nak aku delete.. aku delete.. 

kat cnie aku letak pic korang yg aku rasa cantik .. hensem.. smart..cute..

firstly.. baju akulh..



 




hehe.. raya first warna merah.. raya kedua purple.. biasa2 jew..


bestfriend aq. balqis.. warna nyew aq xleh nk figure out.. biru adw warna mcm coklat2 pon adw.. watever lh..


aizan aziz.. dongsaeng aq nie.. u look pretty dgn shawl tu..


athira! pakai make-up nampak.. bwh mata tu.. fikir x nmpk kew!!


amin bdk sengal! baju ko oren menyengat mata aq..


cik mimi.. x sempat tgk.. ari jumaat die dh blik hostel.. fighting! 8a pmr!


khair zawawi.. kwn di fb. bdk sporting nie.. srry copy pic ko.. bju ko hensem..


iffah amni.. u look so pretty ! rainbow colour! love2..

____________________________________________________

cuit! smpai ctu jew.. mls nk copy lgi.. haha.. 


bye all! c u later~!