Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2014

MY LIFE IN UNIVERSITY

Assalamualaikum. Pheww setelah lama tidak aku update blog. Yelah aku dah mula melanjutkan pelajaran di sebuah IPTA iaitu UITM Melaka Kampus Jasin. Well UITM ni tak masuk Jasin pun.

Okay, alang-alang sudah menulis ni, aku nak cakap aku ambil Diploma Sains Komputer. Well, most of my schoolmates sambung STP dan STAM. Ada jugak yg pergi matrikulasi. Beberapa je kot yg ambil diploma. Long short story, ia bukan mudah. Bahkan sama susah mcm yg lain kot.

Kita org kena struggle for the first three semester kata lecturer ELC aku. And untuk three first semester ni jugak kita org kena berkoku bagai mcm sekolah menengah. haha -.-'

Next, haha nak dikirakan aku agak shock dengan persekitaran di sini. Ye lah aku sekolah perempuan, masuk IPT kena bergaul dengan lelaki. Kena lak classmates semua mcm  hawau  mawar gitu.. Kena menghadap muka dia org sampai habis semester. Yakni 2 tahun. burr -.-''

Mereka semua okay je actually. Cuma tinggal semua mulut mcm cb. haha okay STOP mencarut.

Apa la…