TERJAH SINI

Netbook aku rosak


DomoKun


Korang tau kan mcm mana rasa kalau laptop,netbook,telefon tangan korang rosak?? Itulah yang terjadi pada aku. Ia terjadi bila aku tarik keluar pendrive kawan aku. Not to blame her but aku rasa ada virus.

Tak boleh main internet . ( betul ke main internet ke guna internet ) Aku bagitahu ayah aku dia senyap je. Bila adik aku nak main, I just can say " Tunggu kakak jadi engineer computer tau ". What a sad story . Ini pun update blog guna ipad ayah. Nasib ayah tak guna ipad.

So kalau dekat fb aku tak ada maknanya aku memang tak ada. Apa-apa telefon tau! 0123456789.

Nak tulis ini je. See you soon!!

Mimpi KPOP aku


Esok sekolah ! Ya ! Aku budak sekolah lagi . Baru 15 tahun . Dah ambil PMR !! Kau dah ? hehehe.. x de benda yg dibangga . Dah lama tak menapak dekat blog ni . 

Baiklah kamu semua mesti tak sabar nak dengar story mory aku kan ? Cerita pertama memang mimpi dahulu kala . Cerita kedua pula baru saja aku mimpi malam semalam . aku suka tidur . sebab tu ada mimpi .

_______________________________

My first KPOP dream
_______________________________

Mimpi ini masa aku mula minat KPOP . Masa tu memang masa tak boleh kawal aku punya ghairah pasal KPOP sampai terbawa-bawa masuk tidur . Mimpinya begini .....

// Mata aku tiba-tiba berkelip-kelip menahan cahaya matahari pagi . Aku menjerit kemarahan . Tiba-tiba aku terlihat 13 orang lelaki yang sangat kacak berdiri teratur berpakaian seperti putera di tingkap bilik aku . Aku sungguh teruja . Siapakah lelaki-lelaki ini ?

Aku terus ke tingkap lalu membukanya . Lelaki yang berada di hadapan aku ialah Leeteuk . aku tak minat Leeteuk pon . Selepas memandang mukanya aku terus memandang wajah yang seterusnya . Wajah terakhir ialah milik Ryeowook .

Tutorial : SCM Player

wah!! setelah sekian lama jari nie tidak menekan keyboard.. ari nie kol 10.33pm hari jumaat 14/10/2011 aku menulis post pertama aku selepas PMR ... hehehe..

okey! ari nie nk tuto pasal SCM Player.. ziqah dpt tau pasal nie .. mse dulu active tumblr.. nmpak music player nie.. nampak kawaii gitu...

okay first of all gi at cnie. then kamu select .. mcm mne rupa and warna player kamu tu..



next .. kamu tekan yang saya tunjukkan kan tu..


kat bawah nie .. ziqah dh tuliskan  contoh lagu and song url..