Skip to main content

Posts

Showing posts from 2016

PENERAPAN UITM

what a lovely picture of mine
Assalamualaikan dan selamat petang semua! First of all ziqa nak ucapkan selamat datang ke sarang ziqa yang dah lama gilaaaaaa ziqa abaikan sejak i dunno beberapa bulan.
So, ziqah hanya nak cakap that on 12/10/2016 ziqa dah officially habiskan diploma. Hooray!! well there are some of kawan ziqa yang extend sem. But ziqa harap yang terbaik untuk mereka. Tak salah pun extend sem ni. Ada senior ziqa yang dah sampai part 9 okay.
okay let's skip those benda intro mengarut tu. Hari ni ziqa nak share macam mana nak apply penerapan.
Penerepan itu maksudnya
Diploma Semester Akhir UiTM >>>>>>>>>> Sarjana Muda UiTMFirst of all, dekat tangan guys kena ada No Slip BSN Penerapan UiTM

ni contoh. Kalau korang purchase daripada ATM or kaunter tu, make sure ada tulis Penerapan UiTM/UiTM-Penerapan.
Harganya seperti yg tertera: RM9.00 + GST&CAJ(RM1.06)
Lepas dah beli tu korang boleh lah log in student portal and terus pergi dekat "APPLICATION…