Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

Crazy Little Thing Called Love

Assalamualaikum. Kenal P'Shone? Bukan 'phone' ye. Kalau tak kenal, tak tengoklah tu. Tengok apa? Movie 'Crazy Little Thing Called Love' lah.
Rugi lah kalau tak tengok. Ziqah dapat tahu pon dari tumblr kawan Ziqah. Serius tak rugi tengok. Cerita Thailand kan semua  lawak. Genre cerita ini boleh lah dikatakan komedi romantik kot (memandai je).

SEE girls.. Pelakon nya sangat comel lah. Boyss.. Heroin nya comel juga..
#Mario Maurer
#Pimchanok Luevisadpaibul
__________________________________________________
Perempuan di atas ni lagi muda berbanding Mario. Cerita awal-awal perempuan ni Ziqah tak tahu lah dia solek macam mana, muka dia gelap tak putih, Orang Thai kan putih. Macam Nichkhun.

OKey ini gambar Mario and partner dia. They look sweets together.




okey2.. ini cover picture movie dia.

Kalau korang dah tengok, Ziqah nak cakap yang scene dengan buku Shone yg penuh dengan pic Nam. Serius Ziqah rasa sebak sangat sebab tak sangka yang selama ni Shone suka Nam.
Nangis seyh bila sc…

Kalau saya..

Assalamualaikum. Hari ini saya ingin menyatakan imaginasi saya kalau saya...
Ditakdirkan ke sekolah lain (bukan sekolah yang sekarang): Saya mungkin tak banyak ilmu agama. Saya mungkin tak banyak membaca Al-Qur'an.
Tak minat KPOP: Saya tidak akan tahu wujudnya Super Junior, SNSD dan JYJ. Saya mungkin tak tahu yang drama Korea ada disiarkan di 8TV.
Bukan seorang blogger,facebook-er,twitter: Saya tidak akan tahu apa yang terjadi di dunia setiap hari sebab saya lebih suka tengok tv.
Ditakdirkan masuk sekolah campur: Saya mungkin tak ada perasaan segan nak jumpa lelaki. Saya juga mungkin boleh menjadi sangat pemalas.
Tidak pergi tuisyen Matematik masa nak PMR: Saya kemungkinan gagal dalam subjek tersebut.
Itulah imaginasi saya. Apalah imaginasi anda ya? hahaha



p/s: i really have nothing to post. shoot me!