Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2012

Exam weeee

*love foods up there*
Assalamualaikum. Esok Isnin, Ya Allah. Exam maa 3 minggu berturut-turut. Untunglah yang sekolah biasa sekejap je exam. T.T
For those yang baca post ni, saya harap kamu semua buat yang terbaik dalam peperiksaan pertengahan tahun ni ok. Pengetua saya kata kalau nak tengok seseorang itu belajar atau tidak. Tengok result peperiksaan dia.
Gulpp. Terasa mak~ Okey. Saya ni kalau malas, memang malas lah. gggrrr Bilalah saya nak berubah. *sepak diri sendiri* Okeylah saya nak tengok tv nie. *bangang betul aku ni*
Assalamualaikum