TERJAH SINI

Tamatlah sebuah episod hidup ku.

Peoples, I'm Back!!

Assalamualaikum! Dah lama rasanya tak menulis di blog ni. Kali terakhir ialah pada hari sebelum saya mendaftar masuk ke PLKN. Dan hari ini genap 1 bulan 1 minggu 1 hari saya telah berada di rumah.

Berita tentang saya sudah tamat latihan pun orang dah tak nak dengar. OTL
hahaha Itu cerita lain. SO.. give me a big hug guys because a person like me did finished a camp succesfully!!

Wonderful ✿ | via Tumblr

Well, it is a back hug. Who cares?

Jadi, nak cerita episod hidup saya di PLKN ni memang memakan banyak post dan saya tak tahu bila nak tulis. Fikir nak post satu episod malam ni tapi tengoklah. Kalau bf saya *slap me please* tak online, saya post satu episod.

Sebab saya sbg budak yang kena menjalani PLKN, sebelum saya daftar masuk, saya memang search internet, baca dan memahami perjalanan hidup bekas pelatih-pelatih PLKN. *noob katakan*

Dan saya yakin pasti ada seorang atau dua orang hamba Allah yang sukarela nak baca post saya. Nervous! Tapi yang batch 2 kan dah daftar masuk kem so maybe pelatih-to-be batch 3.

Okay lah sampai sini je. Agak-agak nak baca post tentang episod di PLKN saya, tunggulah sampai pukul 1 ke 2. Kalau tak ada tu, dah tidur le.

Assalamualaikum!!