TERJAH SINI

Simon and Martina, who?

Tumblr_m8yr9wkwf41rdrx0mo1_500_large


Holla. Ziqah Azman di sini. Hari ini dah 5 Syawal. Dah ada yg buat puasa sunat Syawal? Kalau ada, Alhamdulillah. Hari ini punya post nak share dengan kamu semua pasal Eatyourkimchi. Apa tu? Ia adalah video guide yg dicipta oleh Simon and Martina. Mereka berdua ni sudah berkahwin dan menetap di Korea.

Bestnya!!!!! Video dia orang sangat best. Dia orang ada segmen tau. Bukan saja-saja buat video tak tentu pasal. Antaranya Kpop Music Monday, Wonderful Treasure Find (WTF) dan Too Long; Didn't Read (TL; DR).

My fav segment is TL;DR. Kpop Music Monday pon best jugak. WTF pon best jugak. For Exotics out there, korang patut tengok dia orang punya video pasal MV MAMA. Serius kelakar. Dia orang ada buat video pasal amusement park yg ada dekat Korea. Wah, tengok video tu je dah rasa mcm nak gila. 

Ada video dia orang pergi shopping. Best gila tengok dia orang. Bagi saya, Simon dan Martina ni pasangan yg sangatlah comel. Simon's height is 195cm. woaahhh Ada satu video di mana Simon cakap yg kelebihan dia menjadi tinggi ialah bila dia tak dapat cari Martina bila pergi jalan-jalan, dia tak perlu nak tetonjet-tonjet. haha

Bagi Martina pulak, kelebihan ada suami yg tinggi lampai ni, dia boleh jalan belakang Simon tanpa perlu risau ditolak orang ramai yg berpusu-pusu jalan. wahh Bayangkanlah.. Kalau macam ni aku pun nak cari suami yg tinggi-tinggi. yeehahh!!

Sampai sini saja. Annyeong. Assalamualaikum.