Skip to main content

Bintang KPOP pertama yg aq jumpe~~


Rajah 13.1


Rajah 13.2



SUPER JUNIOR!!!
WE ARE SUPER JUNI~~OR!!!





hahaha...inilah groupnyew...group nie adw 13 org... wlaupon sorang drpd nyew tlah...korang tau kan.. aq ttp nk org tau SUPER JUNIOR 13 members!! aq start mint kpop mse form 2... klo anda tnye mengapa..smpai skunk.. sye x tau jawapannyw.. sumenyew brlaku sekelip mata!! haha

nie mungkin gara2 AIZAN... wakaka... dongsaeng a.k.a kwn sye!! die jek yg mint KPOP mse tu!!
then then then then tersampok kt aq...

Super Junior ... eeeee mls aq nk citer... ustazah aq kate dose klo minat artis... OTTOKAE??
x kan nk upewkan..bende alah nie susah nk tinggalkan... x caye?? caye lah... ko tnye ler aq... aq dh cube..tpi x leh.. mcm org tagih dadah..igt sng2 jeke nk henti... klo dh msok pusat pemulihan pon adw yg still ketagih... nk uat cam ne??

Super Junior nie adw sub group
-SJT
-SJM
-SJKRY
-SJH
yg special nye dkt SJM adw due org mamat cina tambahan iaitu ZHOUMI (rajah 13.1) and Henry (rajah 13.2)

antara due org tu ....aq tersangkut kt Zhoumi..tpi klo aq uat banci..mmg ramai org suke Henry klo nk dibandingkan nan Zhoumi.. i dont know why(SISTAR SHADY GIRL)

aq nk tulis agi pasal bias aq lak.. but tunggu utk post akn dtg!!

ANNYEONG!!







Leader!!



2nd member~~



3rd member~~



4th member~~



5th member~~



6th member~~



7th member~~



8th member lead dance~~



9th member~~



10th member~~



11th member~~



12th member~~



our maknae~~

Comments

Popular posts from this blog

Crazy Little Thing Called Love

Assalamualaikum. Kenal P'Shone? Bukan 'phone' ye. Kalau tak kenal, tak tengoklah tu. Tengok apa? Movie 'Crazy Little Thing Called Love' lah.
Rugi lah kalau tak tengok. Ziqah dapat tahu pon dari tumblr kawan Ziqah. Serius tak rugi tengok. Cerita Thailand kan semua  lawak. Genre cerita ini boleh lah dikatakan komedi romantik kot (memandai je).

SEE girls.. Pelakon nya sangat comel lah. Boyss.. Heroin nya comel juga..
#Mario Maurer
#Pimchanok Luevisadpaibul
__________________________________________________
Perempuan di atas ni lagi muda berbanding Mario. Cerita awal-awal perempuan ni Ziqah tak tahu lah dia solek macam mana, muka dia gelap tak putih, Orang Thai kan putih. Macam Nichkhun.

OKey ini gambar Mario and partner dia. They look sweets together.




okey2.. ini cover picture movie dia.

Kalau korang dah tengok, Ziqah nak cakap yang scene dengan buku Shone yg penuh dengan pic Nam. Serius Ziqah rasa sebak sangat sebab tak sangka yang selama ni Shone suka Nam.
Nangis seyh bila sc…

CS110 Sains Komputer

Hello2 semua! Hari ini saya nak bagi talk pasal Diploma Sains Komputer. Because I met so many juniors on Twitter. But tak dapat lah interview sorang2 kan. Kalau dia orang bijak, dia orang lah approach kita. Kan?
So, I'm going to start with plan of study. 


Well, so if you guys take a look on the pictures above, korang tahu lah subject apa yang korang akan ambil. Semester 1 - 3 memang kena koku. haha Nasib baik saya lepas koku sem 1 and 2, kalau tak repeat koku lah jawabnya.
Confession: Saya repeat paper MAT133.  malunyaaaa
haha abaikan unpopular confession tu. Apa lagi ek. hah! Masa sem 1 subject killer adalah Account. Sem 2 pulak Economy. Sem 3 pergh pergh pergh Management. OTL *le cries*
Sem 4 and 5 dah tak ada subject macam tu. Macam tu paham kan? Hah... Nanti ada subject elective. Ni semua kau orang akan didedahkan oleh PA (Advisor) masing-masing. Jangan risau. Senior pun ramai.
Apa lagi ek? urm Kalau ada apa2 soalan boleh pm dekat Fb or tweet saya dekat Twitter. Especially to…

Aduh.. KPOP ohh KPOP

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia. Tadi dekat sch ada buat ceramah Israk Mikraj. Huhu excited ni nak dgr.
Ceramah punya ceramah, ustaz tu, bekas pelajar sch ni juga, tegur pasal remaja sekarang yg minat KPOP. Sungguh-sungguh dia bash KPOP. 
Duduk dengar dia ceramah tu jadi rasa terkilan. "Salah sangat ke aku minat KPOP?" "Tapi aku obses KPOP tapi serius aku tak lalai jlnkan tanggungjawab sbg Muslim"
Then aku teringat Ustaz Azhar punya ceramah pasal KPOP. Tak adalah sekeras ustaz ni. Saya berasa sangat sedih dan bersalah terhadap minat saya
Ya Allah. Jika benar aku telah benar-benar jauh tersasar dari jalan redha Mu, kembalikanlah ku ke jalan yg benar. Amin.
Kawan-kawan ku. Jika kamu semua rasa aku ini terlalu obses dgn KPOP dan benar-benar hilang arah. Tegurlah aku meski ia adalah menyakitkan buat ku.
Assalamualaikum.