Skip to main content

Kalau.... (Part 1)

Dlm idop ni mak aq kte jgn ber''kalau''.... Tpi sbab imaginasi aq di luar jangkaan.. terpakse aq post gak...

1. Kalau Super Junior jadi Islam....

- The m0st Islamic member is ... syee rse Leeteuk... as a leader he is a vry responsible...

- But i dont think Heechul can be a g00d Muslim... He is so stubb0rn...

- The others... die 0rg maybe dikateg0rikan sbg ''b0lehlah''...

2. Kalau SNSD jadi Islam...

- Yg kna byk taubat ialah (dont bash me) .... J . Y .Y

- Yg muka mmg gadis s0lehah Seohyun...Tiffany..

- Sye rse die org cntik pkai tdg...


TO BE CONTINUE....


ANNYEONG!!!

Comments

Popular posts from this blog

CS110 Sains Komputer

Hello2 semua! Hari ini saya nak bagi talk pasal Diploma Sains Komputer. Because I met so many juniors on Twitter. But tak dapat lah interview sorang2 kan. Kalau dia orang bijak, dia orang lah approach kita. Kan?
So, I'm going to start with plan of study. 


Well, so if you guys take a look on the pictures above, korang tahu lah subject apa yang korang akan ambil. Semester 1 - 3 memang kena koku. haha Nasib baik saya lepas koku sem 1 and 2, kalau tak repeat koku lah jawabnya.
Confession: Saya repeat paper MAT133.  malunyaaaa
haha abaikan unpopular confession tu. Apa lagi ek. hah! Masa sem 1 subject killer adalah Account. Sem 2 pulak Economy. Sem 3 pergh pergh pergh Management. OTL *le cries*
Sem 4 and 5 dah tak ada subject macam tu. Macam tu paham kan? Hah... Nanti ada subject elective. Ni semua kau orang akan didedahkan oleh PA (Advisor) masing-masing. Jangan risau. Senior pun ramai.
Apa lagi ek? urm Kalau ada apa2 soalan boleh pm dekat Fb or tweet saya dekat Twitter. Especially to…

Crazy Little Thing Called Love

Assalamualaikum. Kenal P'Shone? Bukan 'phone' ye. Kalau tak kenal, tak tengoklah tu. Tengok apa? Movie 'Crazy Little Thing Called Love' lah.
Rugi lah kalau tak tengok. Ziqah dapat tahu pon dari tumblr kawan Ziqah. Serius tak rugi tengok. Cerita Thailand kan semua  lawak. Genre cerita ini boleh lah dikatakan komedi romantik kot (memandai je).

SEE girls.. Pelakon nya sangat comel lah. Boyss.. Heroin nya comel juga..
#Mario Maurer
#Pimchanok Luevisadpaibul
__________________________________________________
Perempuan di atas ni lagi muda berbanding Mario. Cerita awal-awal perempuan ni Ziqah tak tahu lah dia solek macam mana, muka dia gelap tak putih, Orang Thai kan putih. Macam Nichkhun.

OKey ini gambar Mario and partner dia. They look sweets together.




okey2.. ini cover picture movie dia.

Kalau korang dah tengok, Ziqah nak cakap yang scene dengan buku Shone yg penuh dengan pic Nam. Serius Ziqah rasa sebak sangat sebab tak sangka yang selama ni Shone suka Nam.
Nangis seyh bila sc…

Prove!

eerrmm.. aq tgk kt majalah epop tu rmai giler org post psal kwn2 die org...spew bias die org.. aq nk post jugak.. so dgn kesempatan ini.. blog ini.. sbg pengarangnyew.. aq nk post gak.. eerm.. where should we start??

okey first of all~ thx to Aizan my dongsaeng... klo sye x knal die.. sye x mint Kpop.. really...!!

okey..klo aq tnye org ..''sjak biler awk mnat korea''.. die org msti ckp.. ''ko x tgk citer full house/my girl/etc??..aq jwab le ''x''..pastu die kte..''best giler ko x tgk''..

lain nan aq..aq mint korea bkn drpd drama yg disiarkan.. tpi sjak eerrmm.. aq x tahu.. sedar2 aq dh adw dlm IC.. eh.. sdar2 aq dh mint Super Junior dan aq dh adw geng mint kpop..

mse first mint kpop.. geng2 dak kina and dak mun.. dah mint dulu.. pastu die org tnye.. ''ziqah..ko knal baby x??... wth..'' spew tu??''..''alah yg nyanyi lgu (aq x tau lgu pew.. see.. lgu pon aq tau.. yg mv die ..die org lima org tu.. pikt po…