TERJAH SINI

Crazy Little Thing Called Love


Assalamualaikum. Kenal P'Shone? Bukan 'phone' ye. Kalau tak kenal, tak tengoklah tu. Tengok apa? Movie 'Crazy Little Thing Called Love' lah.

Rugi lah kalau tak tengok. Ziqah dapat tahu pon dari tumblr kawan Ziqah. Serius tak rugi tengok. Cerita Thailand kan semua  lawak. Genre cerita ini boleh lah dikatakan komedi romantik kot (memandai je).

Tumblr_lkm4pk7rim1qbw48qo1_500_thumb%255b1%255d_large

SEE girls.. Pelakon nya sangat comel lah. Boyss.. Heroin nya comel juga..

Mariomaurer_large
#Mario Maurer

308065_174853782595474_100002125615859_392925_1735792668_n_large
#Pimchanok Luevisadpaibul

__________________________________________________

Perempuan di atas ni lagi muda berbanding Mario. Cerita awal-awal perempuan ni Ziqah tak tahu lah dia solek macam mana, muka dia gelap tak putih, Orang Thai kan putih. Macam Nichkhun.

Aquny_large

OKey ini gambar Mario and partner dia. They look sweets together.

Tumblr_lmgktuyt1a1qjo6qyo1_500_large


Tumblr_ld7yjnwmh41qf7fjio1_500_large


okey2.. ini cover picture movie dia.

First-love-crazy-little-thing-called-love-2_large

Kalau korang dah tengok, Ziqah nak cakap yang scene dengan buku Shone yg penuh dengan pic Nam. Serius Ziqah rasa sebak sangat sebab tak sangka yang selama ni Shone suka Nam.

Nangis seyh bila scene ni. Ter-touching lak.

394671_236859569717259_105298392873378_530603_1915476115_n_large 20851_136533946372457_100000475563663_330045_1894289_n_large

383851_336598559690302_195682047115288_1574643_110212061_n_large

Hope korang tonton ye. Then share dengan Ziqah. Hope sangat korang comment ke apa ke. Coz Ziqah rasa blog Ziqah macam tak berpenghuni. 

Yang awkward tu pulak, Ziqah rajin meng-update tapi tak ada respon tapi adalah dua tiga orang silent readers. pheww.. 

ASSALAMUALAIKUM

2 comments:

This is true story said...

kpop fans....sama la kta

izy said...

cite ni mmg best gler! arghhhhh~~ yup! part yg pshone buat buku tuh mmg sebak :(