TERJAH SINI

Netbook aku rosak


DomoKun


Korang tau kan mcm mana rasa kalau laptop,netbook,telefon tangan korang rosak?? Itulah yang terjadi pada aku. Ia terjadi bila aku tarik keluar pendrive kawan aku. Not to blame her but aku rasa ada virus.

Tak boleh main internet . ( betul ke main internet ke guna internet ) Aku bagitahu ayah aku dia senyap je. Bila adik aku nak main, I just can say " Tunggu kakak jadi engineer computer tau ". What a sad story . Ini pun update blog guna ipad ayah. Nasib ayah tak guna ipad.

So kalau dekat fb aku tak ada maknanya aku memang tak ada. Apa-apa telefon tau! 0123456789.

Nak tulis ini je. See you soon!!

1 comment:

izy said...

i feel sorry for ya