TERJAH SINI

Aku gilakan Kamu !


Macam itu lah agaknya bapak aku akan tersengih bila aku cakap aku nak Polaroid Camera kan? Appa~ Nak Polaroid Camera! Ada satu cara je kalau aku nak barang yg aku nak, eh? Iaitu dengan cemerlang dalam peperiksaan yg besar. hihi

Masa UPSR, dapat handphone. Masa PMR, first time in my life pegang android. Android je. Now, SPM, aku akan buat sungguh2 demi Polaroid Camera. Itu reason kedua, reason pertama mestilah aku nak banggakan ayah ibu aku. Aku anak first tau.

Apa2 yg berlaku, aku yg first akan rasa. Aku lah anak yg pertama masuk sekolah. Akulah yg pertama ambil UPSR. Akulah yg pertama ambil PMR. Akulah yg pertama dapat hidup sebelum adik2 aku yg lain. 

So, aku harap SPM ni, sama seperti masa UPSR dan PMR yg lepas, aku tidak akan mengecewakan ayah ibu aku. Aku tak pernah nampak ayah aku menangis sebab aku cemerlang but I know dalam hati ayah aku "ahsduanreiwrjkfuwdj". Maybe not, aku  je yg perasan. Tapi terang dan nyata, mak aku nangis.

heyh, aku tak suka tgk ibu aku nangis even nangis kegembiraan. =( 

  

Dan here are some polaroid pictures. Tadaaahhhh~

  
 

Let's meet in the future BABY! uhlala

No comments: