TERJAH SINI

Family Trip


Bye hubby! Kita nak pergi Terengganu esok. hukhuk 6 hari tanpa hubby dan kawan2 yg lain. *kena sepak di muka*

awww! Assalamualaikum! Annyeong! wah semenjak dua menjak ni, aku aktif dekat Twitter. Follower kejap naik kejap turun. Bingai tol! Macam aku cakap hari Sabtu ni aku gi Terengganu sampai hari Khamis sebab ayah aku ada Mechanical Engineer Test dekat sana. 

Aku tak tahu apa tu. Yang pasti aku harap ayah lulus ujian tu. Hwaiting appa!! Mak aku cakap sepanjang kita org kat sana, ayah tak bersama kita org dari pagi hingga petang. So, malam je lah masa yg ada. Tempat penginapan kami ialah di Sutra Beach Resort and Spa. 

Ayah amik bilik Deluxe Garden View. So kita org nampak pool jew. Kalau Deluce Sea View nampaklah laut, bunyi ombak. hushh Bestnya. Harap2 lah ada artis Korea bercuti kat sana. erk berangan tak tentu pasal

Esok aku gi naik bas dgn adik aku. Bas bertolak pukul 9.30 pagi dari Melaka Sentral.

Asal naik bas, x naik kereta? Aku dgn adik aku je naik bas. The rest of the family naik kereta. Tak muat ke? Muat cuma ayah cakap cari pengalaman naik bas. Esok dah besar senang. hihi

6 harilah hidup tanpa Twitter dan dongsaeng2 Twitter aku. Im gonna miss you all. :P

Okeylah. Malam ni nak pack barang. Assalamualaikum and Bubye!! 

No comments: