TERJAH SINI

Dah 4 bulan

Assalamualaikum, dah lama gile tak update log. yelah orang rajin belajar gamaknya. =P tak ada maknanya ziqah tak update sebab malas. pejam celik pejam celik dah masuk bulan April. banyak benda dah berlaku , sedarkah anda ?

bagi ziqah, the first 3 months ni sangat memenatkan. nak tahu kenapa. confuse nak pilih aliran sains or akaun. actually ziqah memang minat sains, cuma tak minat bio. haha ziqah bagitahu ayah ziqah nak pindah ayah ziqah tak benarkan. 

nasib baik ada kawan2 yang support dari belakang. masa nak tukar aliran tu, kelas akaun dah mengalu2kan kedatangan aku. last-last tak jadi. ingatkan dia orang marah. rupanya tidak. cikgu pun banyak tanya 'betul tak jadi pindah? betul' ada cikgu yg support, dia cakap 'belajar je, yg penting hati tu'.

baik sungguh cikgu2 sekolah aku. caring sungguh. at first masa terdetik nk tukar tu rasanya macam ni 

0229_b35a_large

apa-apa pun, ziqah sekarang stay dekat kelas sains. orang nak jadi jurutera katakan.  =P kalau berangan ada usaha insyaAllah tercapai tau. jgn main2.

Assalamualaikum

No comments: