TERJAH SINI

Illuminati Music Video

Tumblr_lz5nk4scke1rorp0no1_r1_500_large

B1A4 MAKNAE

Assalamualaikum. Hari yang indah ini saya nak kongsi satu pengajaran untuk semua yang mendengar muzik. (?) Takkan lah tak pernah dengar lagu kot. Okaylah dalam banyak-banyak lagu, lagu apa kau orang suka. Nasyid, Blue, Kpop, Rock, Pop. Apa-apa lah. 

I just knew something that dalam banyak-banyak lagu yang ada di dunia ini, ada yang video muziknya penuh dengan illuminati (satanism).

Yang terkejutya video muzik KPOP pun ada. Adess. Tapi jangan ingat KPOP sahaja ada tau, lagu inggeris pun ada. Yeah 1:1. :p

Kepada kau orang yang rasa tak puas hati dengan apa yang saya pos kan ini. Bolehlah baca di blog ini. Saya respect sama tuan punya blog. Tapi saya tak tahu tuan blog tu Islam atau bukan.

No comments: