TERJAH SINI

KPOP Idol Couple

Tumblr_m4uw1k4kdi1r7644no1_500_large

Assalamualaikum. Fuuyoh gila lama tak update. Hari nak update pasal couple dalam Exo. Saya tengok international fans kan ramai yang suka couple2 yg ada ni.

Contohnya kalau Super Junior tu EunHae. DBSK tu YunJae. Kalau SHINee JongKey. Kalau EXO pulak ada HunHan, TaoRis dan Baekyeol *etc. Ya betul dekat Korea hubungan mcm tu dikira biasa. Dan ia sama sekali bukan gay.

Tapi saya sbg seorang perempuan 100% tidak suka couple2 ni. Entah apa yg fans lain suka sangat saya pon tak tahu. Kalau tengok admin page ** post gambar-gambar edit yang sememangnya ekstrem, menyirap tengok.

Kalau buka AFF tu, ya Allah bermacam-macam fanfic tentang couple2 dia orang boleh reka. Daebak! Lagilah saya tak suka nak baca. Tapi saya suka satu couple je. Sehun dgn Ziqah. bwahahahaha 

894700948_large

erkk.. Bye.

No comments: