TERJAH SINI

Loyal Fan of EXO

Tumblr_m55zomnlxg1r4j89ho1_500_large

his smile *die

Assalamualaikum. Siapa tak baca post ini, sila baca sebelum baca post ini. Dekat post tu, Ziqah kata bias Ziqah dalam EXO-K Kai kan? hahaha tapi Ziqah tak perasan pulak Ziqah suka dia.

Ziqah minat Sehun. seriously saya rasa mcm nak tergelak besar-besaran tapi dah malam. *slap myself 
Mind me for a while


Tumblr_lotn59qzqz1qb6ce4_large

Okay. Sekarang ni saya berpasangan secara mental dengan Sehun. huahua

Tumblr_m553woz5ks1qk5kgco3_500_large

Umur dia 18 tahun. 2 tahun shj beza. haha Cakap mcm saya memang ada jodoh dgn dia ja. Serius tengah ketawa ni. Saya pun tak tahu apa yg lawak. *slap again Saya gelak sebab tajuk post kata 'loyal' tapi saya tak loyal. 

LOLOL i need to stop. aahh my tummy hurts.. Bubye !

No comments: