TERJAH SINI

Z.U.F.F.A

Exo10_2520copy_large



LIKE A BOSS


Assalamualaikum. Hari Ahad yang mulia ini saya nak ceritakan pasal my new superb branded (branded ke) gang. Yeah. Start form 4 ni lah kami baru mula rapat. Kalau tahun-tahun sebelumnya, kami saling tidak mengenali atau lebih detail lagi tak rapat langsung.

Dalam cerita keakraban kami ni, kami siap tempah baju gang. Woah! Itu semua kerja FIZA. Dia yg rancang baju. Saya dan lain-lain hanya tukang membeli. Cerita pasal Z.U.F.F.A. It stands for Z: ziqah, U: umi, F: fika. F: fiza dan A: aina.

Saya berharap hubungan persahabatan kami ini berkekalan hingga syurga. Insya-Allah. Masa ujian tara hari tu, dengan berkat sokongan mereka, saya dapat habiskan 400 meter. Yelah saya tak pernah berlari 400 meter. 

I'm very sure that every single person in this world have this kind of friendship. Even saya ada kawan baru, saya tetap tidak pernah lupa dengan semua orang yg pernah menjadi sahabat saya dan mereka akan sentiasa menjadi sahabat saya.

3 comments:

Anonymous said...

sehun like a boss !!

Anonymous said...

zuffa kan ?

Nur Haziqah said...

yew.. zuffa.