TERJAH SINI

Ingatan Aku Cetek

Tumblr_m5pgomanlg1rud09so4_500_large

oh my cutie Sehun =.='

Assalamualaikum. Bertemu kita lagi dalam hari dan waktu yang sama dalam rancangan bual bicara  di blog saya ini. hehe Hari ini mak aku belikan majalah Remaja. fuh Cover depan gambar EXO Najwa Latif. Belek punya belek, ada satu ruang FB Remaja.

Dekat situ melambaklah post fb user share pengalaman berpuasa masa kecik. Ada yg kata sorok makanan dalam baju. Ada yg cakap masuk bilik air bukak hot shower masak maggi minum air paip. Ada yg seludup makanan masuk bilik.

Macam-macam. Lain pulak kes aku ni. Aku tak hingat langsung pengalaman first time aku puasa. Mak bapak aku pun tak ada cerita. Al kisahnya begini agaknya..

Aku tak pernah puasa masa kecil. haha

Aku ingat memori aku berpuasa start darjah enam atau mungkin lima. Dah naik sek men tu confirm lah aku ingat. Ingatan aku yang cetek, kesian kau dapat aku !

Wokey itu shj nak kongsi. Selamat menyambut Ramadhan. Terawikh jgn lupa. To all 96' batch SAIKHAD. Good Luck for SMA! Hwaiting~ 

Tumblr_m79dztjjxb1rrzovoo1_500_large

No comments: