TERJAH SINI

Syafawi [DONE]

Tumblr_m5zfylpxlr1r6nctz_large


Annyeong yeorobun !!! Wahhh berbahasa Korea pulak.. Just nak cakap yeah I'm free as birdsss.. for the meantime. Belum SMA lagi so, tak ada maknanya free as bird. in your face lah ziqah


Dapat giliran pertama untuk ujian Syafawi bukanlah sesuatu yg menyeronokkan. Yang part seronok tu bila tengok bestie aku yang lain gementar tunggu giliran sambil menghafal surah. hahaha actually, aku respect sama dia orang kerana lebih banyak ayat dia orang hafal


Satu soalan aku tak dapat jawab bila kena ulang dan sambung ayat 31 surah al-Baqarah. aaahhhh Rugi gila aku tak hafal ayat 30+. malas itu aku  

Untunglah kawan-kawan aku yang otak memori 10000000GB. ada ke ?

 Aku ni huh jgn kata memory card, tempat nak cucuk memory card pon tak ada. Geramnya....

Tumblr_m30gs6k7zc1qc1uuro1_500_large

Annyeong yeorobun!!! Much love from me! Ppuing ppuing!

No comments: