TERJAH SINI

Doakan Saya



Assalamualaikum. Blog aku ni macam dah usang dah. Malas bebenau mak nak update. Okaylah! Ziqah baru je balik dari rumah nenek. tidur dekat sana. 4d3n. 

Balik rumah on fb tgk nofi dah byk. Ada yang tagged ada yang posted. As you all know result PMR katanya akan keluar 22.12 Khamis ni. Tak ke cuak tu ??

So di kesempatan ini, Ziqah nak minta maaf dekat semua orang kalau - kalau ada terkecilkan hati. Mohon maaf. Ziqah tahu Ziqah nie ada banyak salah dan silapnya.

Ziqah harap lepas solat korang doakan Ziqah not not doakan semua calon PMR 2011 dapat result yang cemerlang dan membanggakan ibu bapa mereka dan Ziqah sendiri.

Insya-Allah Ziqah juga mendoakan kejayaan semua calon PMR 2011. Dan Ziqah berharap semua usaha yang kita dah lakukan dari awal tahun hingga ke hari yang ditunggu - tunggu tidak sia-sia. Insya-Allah!

Semoga Tuhan memakbulkan hajat kita. Amin.




so .. Hwaiting ! PMR 2011 8A's dan 9A's

No comments: