TERJAH SINI

Let's Learn Hangul

(via my only wish~ )

dia aku punya ~!

Hoy ! Hari ini saya tiba - tiba teringat pasal satu laman web ni. Khas untuk mereka yang nak belajar Bahasa Korea atau orang sebut Hangul. Web ini ada banyak lesson. Dari lesson 1 sampai lesson ( tak tahu ).

Saya ada kenalkan web ini pada kawan - kawan saya. Tapi saya kalah sebab lesson 1 pon belum habis. Haha. Orang malas memang macam ni.

Web ini dihos oleh 4 orang Korea. Hyunwoo,Kyeong-eun,Seokjin dan Hyeonjeong. Dia orang punya English jelas. Dont worry. Korang leh ke sini untuk belajar dan like page Facebook mereka.

Have fun learning ! Belajarlah dengan harapan dpt jumpa artis Korea yg korang suka!! KOREA!

3 comments:

miss rara said...

unnie dah nak masuk level 2 tahu <<

pd163 said...

Donghae mine > < hahahaa

Nur Haziqah said...

haha