TERJAH SINI

Mereka pun manusia


hoi hoi ! pagi -  pagi aku on facebook dah nampak 3 orang shared link pasal seorang minah kutuk KPOP kat blog dia. Pagi - pagi dah bagi orang melenting ! Cik kak yang kutuk KPOP tu, artis KPOP tu manusia jugak. 

Asal cik kak tak kutuk artis MALAYSIA jew. Jauh sangat sampai KOREA cik kak korek dia orang. Tak usah lah kutuk - kutuk artis KOREA. Artis MALAYSIA pun tak ada yang hebat mana pun. MALAYSIA juga dia orang buat konsert segala bagai.

Kalau KPOP tu, satu dunia dia orang pusing cari rezeki. Lantaklah mata sepet ke hidung kembang ke.
Tak pasal - pasal Ziqah kena ngumpat orang hari baik macam ni. Huh.

Kalau siapa - siapa yang tak tahu siapa cik akak kita nie leh gi sini. Entry tu mahu kena comment sampai 800+ peng'omen'. Insya-Allah akan bertambah comment dari semasa ke semasa. Haha. Blog Ziqah pon tak ada orang comment banyak gitu. Cerita Ziqah semua baik - baik. ( jgn muntah )

Sampai itu sahaja! Daa~

No comments: