TERJAH SINI

Mimpi KPOP Aku


sebelum ni ziqah dah pernah post mimpi ziqah yg first and second.. belum baca ... klik sini.

Tadi mimpi lagi. Bagi Ziqah lah mimpi nI memang mengarut habislah. Tanpa membuang masa Ziqah akan ceritakan 

My Third Dream 
_____________________________

Aku berdiri dalam satu barisan di mana ada Donghae Amber Jonghyun Hyunseung Yesung dan Dara . Kita orang nak naik pentas ni. Bila naik atas pentas Yesung terus ke bilik audio.

Aku ikut dia dan yang lain pun sama. Yesung dan aku sahaja yang ada mikrofon. Yang lain semua lupa nak pakai mikrofon. Bilik audio tu sempit so Yesung yang bijak ni suruh berkumpul then nyanyi biar boleh dengar gema.

Bijak kan. Satu jew yang tak bijak. Kite orang duduk dalam bilik audio sambil penonton kat bawah. Hahaha.. Then ada seorang perempuan badan besar sangat dia bagi satu kotak mikrofon dekat kite orang.

Donghae ambil satu warna hijau then aku ambil juga yang lain warna Hitam. Then Donghae kata kat aku sambil tangan meminta mikrofon yang ada pada aku. '' Give that to your omma please ".

Then aku giggle punyalah giggle then Dara cakap '' omma omma ". Muka Donghae punyalah cute masa dia cakap macam tu. Then kita orang pon perform lagu kita orang. (aku x tau lagu apa)

____________________________
THE END

apa yang mengarut kat sini ialah macam mana aku boleh jadi artis. kenapa AMBER JONGHYUN DARA dan HYUNSEUNG dan AKU ada dengan YESUNG dan DONGHAE. mimpi mana yang tak mengarut ye tak ??

No comments: