TERJAH SINI

Merlin Season 4

(via independence ☆ sky)

comelnyew sofa ni !!

Aku super excited nak tengok Merlin s4 nie ! First aku tengok iklan kat 702 ASTRO ! Super excited. Aku bagitau lah kaum kerabat aku dekat rumah tu. Dia orang kata 'Yelah .. bertapalah ko dengan Merlin sepupu sepapat  dia'

Pastu aku tengok iklan dekat TV3. Kebetulan mak aku ada kat depan tv. Aku cakap lah 'tengok bu. orang cakap tak caya' Mak aku balas 'Yelah tengoklah nanti'. haha

Even cerita ni memang menuju kepada Merlin a.k.a Colin Morgan , aku suka Arthur si kacak hensem tu a.k.a Bradley James.


comel gitu ..


kacak x ?


arthur suka dia. dia suka arthur. padanlah tu.


dia jahat. dia cantik. who cares?

season ni aku sgt menanti kalau Arthur kahwin ke x dgn Gwen ? Siapa suka ArWen couple nie angkat kening! haha.





Season II: Behind the Scenes - arthur-and-gwen photo

Harap bukan aku sahaja yang minat drama ni ! hehe ~

No comments: