TERJAH SINI

25 / 11 / 1991

kalau lah aq comel cam budak nie..

okay ! spt korang sedia maklum hari ini birthday Kevin U-KISS. dia dilahir kan pada ( sila rujuk tajuk post ). dia masih muda dan hensem. ( hensem lagi jaejoong ) dia memang hilarious. dia serius bila bekerja.

dia salah seorang vokalis dalam kumpulan U-KISS. he got that talent. dia cantik bila menjadi perempuan. sejujurnya aku tak suka tengok dia kalau dia menjadi perempuan.


boleh lah comel dia kan.. bagi yang sama hari jadi dengan dia. bolehlah bangga dengan kwn2 korang. aku ni x de pon. hukhuk.

gila x tgk pic atas nie? ( x de kena mengena dgn tajuk )

so kepada semua -KISSME- wishlah Kevin dekat twitter die. HAPPY BIRTHDAY KEVIN!

No comments: