TERJAH SINI

Minat KPOP vs Fanatik KPOP

ulzzang

Petang yang indah ni, tiba-tiba rasa nak kongsi pendapat Ziqah pasal minat atau fanatik KPOP. Sebab dekat sekolah Ziqah memang ada banyak yang tahu Korea, tinggal nak tahu dia orang itu minat atau fanatik sahaja.

Tanpa membuang masa, jom baca pendapat Ziqah !!!

Minat KPOP :

-tengok drama Korea dekat 8tv yang telah dialih bahasa kepada bahasa Cina ( Ziqah kadang-kadang tengok tapi yang tak syoknya itulah dalam bahasa Cina. dont bash me )

-dapat tahu pasal Korea dekat surat khabar Metro , Kosmo , etc . Memang dah baca tapi tak rasa excited pon.

-kalau kawan-kawan cerita pasal Korea tu, muka macam tak ada perasaan.

-kalau kawan ada majalah pasal KPOP ni , dia pinjam just nak tengok muka-muka yang cantik kacak shj.

-hanya tahu kumpulan Super Junior , Wonder Girls , SNSD tapi tak tahu nama ahli kumpulan.

Fanatik KPOP :

-tahu semua kumpulan , siap dengan nama ahli mereka . Kalau ada group baru , kena struggle hafal nama member sebab nak compete dengan kawan.


-kalau dekat facebook tu , tangan tu rajin shj nak beli barang-barang KPOP . Purse lah , keychain,button,bag,etc

-tiap-tip bulan beli majalah Korea nie .

-kalau dekat surat khabar ada berita pasal KPOP, mahu digunting tampal dalam buku cantik-cantik.

-kadang ada yang malas nak baca dekat surat khabar, terus buka allkpop,etc.

-tak main lah tengok drama dekat tv, tengok online dekat youtube,mysoju,dramacrazy

-kalau dalam handphone , tak sah kalau tak ada lagu dan gambar artis Korea.

-ada acc youtube sebab nak subscribe acc artis Korea.

-belajar tarian KPOP, hafal lagu Korea , belajar hangul .

Itu shj yang dapat Ziqah kongsi . please jangan bash Ziqah ! much love! kalau rajin comment sekali yew!

4 comments:

izy said...

i dah kire fanatik kpop lah yerk

Nur Haziqah said...

yep..

ayuni said...

saya tergolong dalam fanatik k-pop! :D

supersmile said...

sayefanatik suju. kpop lover.