TERJAH SINI

Check This Out

COLOURFUL Pictures, Images and Photos

hye peeps, lama sungguh dah tak update belog,
comel x pic dekat atas tu?

saat ini, ziqah nak kongsi pasal RUNNING MAN. alah variety show dekat Korea tu. Kepada KPOP-ers mesti tahu kan. Rancangan ni korang boleh tengok online dekat kshownow.net. Ziqah tengok dekat s.one , 393. 

Okey, sekarang Ziqah nak cerita pasal ahli RUNNING MAN. Yu Jae-suk, Ji Suk-jin, Kim Jong-kook, Gary, Ha-ha, Lee kwang-soo, Song Ji-hyo. Ahli terdahulu Lizzy dan Song Joong-ki.

Okay magnae dalam RUNNING MAN nie Lee Kwang-soo. Umur dia 26 kalau x silap. Even korang tengok macam dah tua, haha. Aku suka time kalau Kwang-soo cakap 'Gary hyung' , 'Jae-suk hyung' atau 'Ji-hyo noona'.


Biasalah kalau rancangan hiburan mesti ada tetamu so bagi  menarik peminat menonton ada Siwon , Kim Hyun-joong , my ex-bias Heechul dan NICHKHUN. tonton tau , saja je promote supaya korang jadi KPOP-er macam Ziqah.

Recent episod ada SNSD. Dont say you dont know SNSD. Lagu Gee tu punyalah feymes. 

Okay nak cerita pasal tu jew. Next week RUNNING MAN, cast of 'Protect the Boss'.

Aku giler suka - Monday Couple , Jail Regulars Trio dan ahli kesukaan aku Gary, Ha-ha & Kwangsoo.

No comments: