TERJAH SINI

Aku Pandu Go Kart


alah comel yew anak aku .

Semalam aku pandu 'go kart'. Alah kereta yang tak berapa nak rupa macam kereta tu.


ni hah .

First time pandu katakan, punyalah nervous masa tu. Tunggu giliran nak pandu sebab ada family tengah racing. Aku bawa adik aku. Ibu aku bawa adik aku yg last. Adik lelaki aku pandu sorang. Lelaki katakan.




aku pandu 'go kart' . caye x? haha . lucu tol !

Ni satu lagi aku nak habak. Tiga kali berturut - turut aku accident . Yang lawaknye semua accident itu berlaku aku belum habis satu round lagi. Aku lah yang last. Mak aku cakap masa aku tengah bawa 'go kart' tu , aku lah satu - satunya makhluk dekat litar tu. Masa tu pulak dah ramai orang datang.

Segannya !!


aku tu ! hahaha.. Piala tipu jew ! haha

Itu sahaja nak cerita. Ini membuktikan aku betul - betul enjoy percutian aku. Hahaha .


No comments: